Cukiernia

Cukiernia

15 lat tradycji. Naturalnie osładzamy życie.

Tradycyjne smaki polskich wypieków

Cukiernia Majolika powstała w 2004 roku kontynuując sukces otwartej  Restauracji Villa Uphagena. Szefowej Cukierni przyświecał główny cel: przybliżyć gdańszczanom i obcokrajowcom tradycyjne smaki polskich wypieków z zachowaniem najwyższej staranności w odtwarzaniu sprawdzonych, domowych receptur.

Każdy wyrób jest wygniatany, formowany i dekorowany ręcznie a wszystkie wypieki charakteryzuje wyśmienita jakość.

Torty i ciasta traktujemy jak prawdziwe dzieła sztuki dekorowane sezonowymi owocami i płatkami jadalnych kwiatów.

Apetyt na słodkie?

Spełniamy najskrytsze marzenia!

W naszej pracowni cukierniczej powstają: legendarna beza z kremem kawowym i daktylami czy pączki z nadzieniem różanym. Znane i lubiane od lat, niezapomniane cukiernicze klasyki. Wszystko przygotowane z naturalnych składników według sprawdzonej receptury, przez mistrzów cukierniczych.

Starannie wykonane słodkości

Konsekwentnie stawiamy na jakość. Używamy prawdziwego masła, jajek, świeżych owoców i domowych konfitur. Wszystko tworzymy od podstaw.

Szeroka gama ciast, ciasteczek i deserów

Na każdą okazję mamy wypieki. Słynne bezy, torty weselne, ciasta, ciasteczka, musy, drożdżówki, torciki oraz wypieki świąteczne. Nad wszystkim czuwają nasi mistrzowie cukiernictwa.

Galeria

Kontakt i zamówienia

Zobacz także

Visit our Tripadvisor profile